2010. szeptember 13., hétfő

Fin

Eljött hát az utolsó nap. Vége.:( 92 nap, az USA területén,. Jó volt. :)
Táborból szeptember 5-én jöttünk el, lengyelekkel együtt, megvolt a könnyes búcsú, felpakolunk, irány a busz, végállomás New York City.
Ideérkezve megkerestük a hostelt, lepakoltunk és megkezdődött a város felfedezése. Gyönyörű hely, tényleg az. A nyár eleji első benyomás teljes mértékben megváltozott, megkedveltem, sok újat tartogat az ember számára, mindig mozgásban van, nem lehet unatkozni.
Rengeteg helyen jártunk, minden fontos nevezetességet megnéztünk, kisokoskönyvem nagy segítség volt. Első napokban Misi volt az idegenvezető, ezúton üzenném neki hogy túlléptük azt a bizonyos 6 napot :P Majd Tomi, egyetlen férfitagja a csapatnak vette át a szerepet. Nagyon jól éreztük magunkat. Ellátogattunk Washingtonba is, bár Obamával nem találkoztunk, de minden jót neki tulajdonítottunk a következő napokban :P
9-én Tomi elbúcsúzott tőlünk, így hárman, lányok maradtunk. Feltaláltuk magunkat, hisz ügyese vagyunk. Minden reggel Starbucks:) Illetve városnézés látástól vakulásig, a nap végére már nem éreztünk semmit se térd alatt.
Ma pedig 13-a van. Csajok tegnap mentek el, egyedül maradtam:( Új hostel. A gép 19:40kor indul, majd hamarabb kimegyek. És végre hazaaaa. Más lesz. Már mennék, de nagyon szívesen maradnék is. Fura lesz az otthoni közeg.
Megkedveltelek New York.:)
Tetszett ez a nyár, negyed év alatt elég sok miden történt. Új emberekkel ismerkedtünk meg, új barátságok alakultak ki, rengeteg közös élmény, a csodálatos staff night-ok, pizza party, ice cream night, social, WalMart, mozi, vásárlás, új ételek, medencebuli, ManDen buli, városnézés, utazgatás, vége. Remélem jövőre ugyanitt, veletek :) A magyarokkal meg majd októberben ;) puszii

1 megjegyzés:

  1. Kislányom újra itthon vagy. Jó volt Téged hosszú idő után megölelni és köszönteni otthonodban. Nem gondoltam volna, hogy első kívánságod a rakott krumpli lesz :)
    New York visszavár !
    Szép volt a blogod. Köszönjük a sok információt.
    Puszi, apa.

    VálaszTörlés