2010. július 30., péntek

Mosoda és blog írás, mert éppen nincs mit csinálni...Már megint régen írtam:( nem olyan könnyű ez az írás, mint amilyennek tűnik.:) Egy idő után megunja az ember.
Előző hét szerdán baseball meccsen voltunk- Scranton Yankees. A csapat lényegében az otthoni másodosztálynak felel meg. Ez náluk amúgy a 3A , innen lehet feljutni a ligába.A harmadosztály a 2a és így tovább, de hogy miért???:O Fura rendszer:D 5ig dolgoztunk, én aznap mosodában voltam, már 12-kor nem volt mit csinálni, mindennel készen voltunk. Ennek ellenére Joe csak fél 5kor jött értünk:S. 5:30kor indulás a meccsre, előtte gyors zuhany, vacsi és mehetünk is. Ez volt életem első meccse, miután pedig Petra elmagyarázta a szabályokat, értettem is :D. Őszintén? Nem volt rossz, sőt tetszett:) Volt egy srác pár sorral előttünk, akinek sikerült elkapni a labdát,mindenki cserélt volna vele:) Na hát ez a bizonyos fiatalember, pár dobással később, egy ütőt kapott az arcába:S így számára ott véget is ért a meccs :/. A csapat pedig kikapott, ugyanúgy mint egy nappal korábban illetve egész héten. Annyit mondok, ne szidjuk az otthoni másodosztály csapatait ;)
Persze ez a sportág a focival összehasonlíthatatlan:) A meccs elején pedig mindenki kapott egy ajándék sapit.:)
A hét többi része sajnos nem ugrik be, azt viszont tudom hogy húzós volt és hideg :)
A mostani hét viszont annál izgalmasabb. Végre szabadnap :D:D már nagyon kellett egy,egész héten erre az egy napra vártam, nem érdekelt semmi, nem akadályoztak meg a kakis wc-k sem...Jaaaj ezek a gyerekek:/ Szabadnap előtt housekeeping. Az egyik kislány nagyon kiborított. Bunk 2, jövőre ők lesznek a Bunk 1 ami a tábor vége, ők a legidősebbek., nekik ez az utolsó évük.Na szóval, miután kitakarítottam a wc-ket,jött a lányka, és úgy ahogy kell végig trappolt a szemeteszsákokon. Mert őt aztán nem érdekli. Az egyik zsák persze ráragadt a lábára, de ő azt észre sem véve ment tovább, kiszakítva azt.:/ Hát köszi, de tényleg... persze vannak köztük aranyosak, egy-egy ilyen kivétellel.
Szerdán pedig jött a jól megérdemelt alvás. Egy kis skype majd irány a medence. Néha a szabadnapon jobban elfárad az ember, mint munkában. Most is alig csináltunk valamit és tessék :D
Kingával este elmentünk WalMartba. Kicsit bevásároltunk. Annyira más itt minden. Kb ugyanolyan áron megkapod ugyanazt a terméket mint otthon, a különbség csupán annyi hogy vagy 2-3-szor akkora.Mindent hatalmas kiszerelésben árulnak(pl volt fültisztító pálcika 700 vmennyi darabos:D) M&M´s-ből is annyi féle-fajta van hogy öröm nézni. Most pl a mogyoróvaj- eper kombinációt próbáltam ki, nem rossz :)
Mivel volt még időnk, gyorsan átszaladtunk a Kmart-hoz, egy kis fánkért.....Imáááááádom :))
Nagyonnagyonnagyonnagyon finom, leírhatatlan mennyire jó a tésztája. ez biztos hiányozni fog, ahogy Kinga mondta :) Na meg a Wendy´s se semmi.Lényegében olyan mint a meki, csak sokkal nagyobb adagokkal(pl a sajtburgerük 3szor akkora mint a mcdonalds-é) még azt is megkockáztatom, hogy finomabb:) A társaság háromnegyede elment pubba(hát igen aki már elmúlt 21...nem szeretem ezt :()
tegnap este pedig du. műszakban voltam. Mondhatom nagyon jó ez a szabadnap után:/ Semmi kedvem nem volt dolgozni...ráadásul social night volt, hozták a fiúkákat. Még vacsit is kaptak és mivel pont akkor voltam jó helyen, be kellett állnom a kiszolgáló pulthoz. Húha, nagyon izgi volt:D
21:45-kor végeztünk:( az est hátralévő részében pedig film nézés illetve Katától kapott vicces szemüvegben való szórakozás:)
Ma pedig mosoda, 15:40-kor végeztünk is, Joe viszont csak 16:30kor jött értünk. Már a vacsi után vagyunk, ki tudja mi jön még:D A képek holnap, mert még sajna nem sikerült feltöltenem:(
Jövőhét ismét izgalmasnak ígérkezik...Niagaraaaaa here we come. beszámolok róla :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése