2010. június 16., szerda

Tábori élet

Újra itt :) Táborba tegnap érkeztünk,gyorsan megmutatták a fontosabb részeket, ma kezdjük a munkát, 12:30kor, érdekes lesz az már biztos:D Kaptunk mindent, munkapólót, melegítőt, ágyneműt. A házunk már megint egy kaszárnyához hasonlít, még reggeli ébresztő is van. Viszont helyesek mert bemondanak mindenféle érdekességet, mi van ma, ki született vagy mi történt a nagyvilágban, milyen időnk lesz:) Már csak a katonai bakancs hiányzik ;)
Szobatársak: 5 orosz lány( néhány meglepően jól tud angolul, nem hallatszik annyira az akcentus), illetve egy ecuadori. A support staff vegyes, oroszok, csehek, egyelőre 5-en vagyunk magyarok de jönnek még legalább 4-en. Meglepően sokan leszünk. Kíváncsian várom a mai napot.:D Ki ne hagyjam persze a mexikóiakat :D Na majd megemlítem nekik azt a híres, nevezetes Chicharito-t ;)
Néhány szó a kajáról. Érdekes, no :D A tegnapi finom volt,penne tészta paradicsomos mártással, ugyanez sajtos változatban, mellé pedig egy kis chocolate chips cookie. Vacsorára pedig, kukorica, krumpli, pulykahús, illetve sárgadinnye, mind egymásra pakolva.:D Illetve van salátabár, rengeteg zöldséggel. Lehet a végén átszokunk majd oda, ha ez így fog folytatódni ;)
Ma reggelin is bőséges volt a választék,rántotta( bár nem tudom hogy az valaha látott-e igazi tojást, de ma a konyhán mindenre fény derül :)), kenyér, joghurt. Az már most kiderült hogy ezek a kaják bizony szénhidrát-gazdagok...A végén még vega leszek :P

1 megjegyzés: