2010. június 25., péntek

Újabb meglepi

Már semmin nem lepődöm meg, az a helyzet. House keeping alap program az életemben.:)
Na leírom ami eddig kimaradt:D Mark egy meglepi programot tervezett, és nem a ZOO volt az. Helyette elmentünk fagyizni, óriás fagyikat kaptunk, kicsit üldögéltünk aztán vissza a táborba. Megcsodálhattuk Kyle furgonját illetve quad-ját. Jókat szórakoztunk a sötétben. Tomi megmutatta tehetségét, mind ének és tánc téren. Hát az valami fenomenális :D:D mindenki hasát fogta a nevetéstől.
Utána még elmentünk a staff lounge-ba egy kis tv nézésre, és irány az ágy. Másnap ismét 7kor kezdtűnk, de szerencsére mennek haza a cheerleaderek. Nem kell 2szer étkeztetni.
Este felé megérkezett az új munkaerő, 2 magyar lány Kata és Edina illetve Bohuslav aka Slavík és barátnője Petra. Gyorsan ki is osztottuk nekik az ágyneműt meg a szükséges dolgokat.
A nap gyorsan eltelt, többnyire a takarítással, mert ismét ki kellett takarítani a bunk-okat, amit már írtam is, kegyetlen.
Mark másnap újabb meglepivel állt elő, amit megint sikerült elmondania, bármennyire is próbál titkot tartani. Irány a moziiii. A film pedig( az egyetlen amuit aznap játszanak) az A-Team. Hááát, nem volt rossz. Voltak benne vicces jelenetek, csak nekem kicsit túl sok volt a special effect. Egyszer nézhető.Murdock még mindig nagy ász ;)
Sanyi is megérkezett végre, senki nem tudta hol járhat. Mint kiderül töröltek egyetlen egy járatot, persze hogy az övé volt:/ Így Milánóban töltött egy napot. Szép sok mindent látott ám, és meg is érkezett, ez a fontos :D
Marktól kaptunk egy kis snack-et... Chips...Milyen meglepő...
És végre elérkezett a csütörtök az utolsó munkanap a szabadnapunk előtt. Preparation.ra voltunk beosztva, hárman magyarok. Minden jól ment hála Sanyinak :) Első dolga volt átrendezni a hűtőt mert hogy nem átlátható, valljuk be igaza volt :) Sokkal egyszerűbb most megtalálni a dolgokat.
Kaja az még mindig ugyanaz és végre teljesült amit már régóta írok :D Végülis arra jutottam hogy nem leszek vega :P de most már egyre több a zöldség a tányéromon mint a többi étel. Kyle meg is szólta, hogy egyek már valamit mert ez így nem működik:D Tehát alakul-alakul.
Este talent show volt, ahol a Chicken Staff 2 tagja is fellépett, Tomi és Flyus. Egy Jason Mraz számot adtak elő, jó volt, Tomi főleg, szépen gitározik, Flyus pedig... Hát végülis ezzel a számmal akart üzenni egy bizonyos személynek:P ezért megértjük...
Este ismét a hagyományos program, megnéztem a fiúkat hogy billiárdoznak, Tomi egész nap vicceket mesélt, meg kellett néznem pár videót, ami teljesen leépített :P összességében viszont vicces volt:D
Ma pedig szabadnap van, lehet megint menni Scranton-ba. Végre kialudhattam magam, fél 10kor keltem. Megnéztem a fantasztikusan izgalmas meccs végét, aztán egy gyors mosás,ebéd. Claudival el kéne menni napozni, meglátjuk milyen idő lesz, mert hát az utóbbi napokban elég kiszámíthatatlan. Egyszer süt., máskor meg olyan vihar van :(
Mindenkit üdvözlök, legyetek jók (ha tudtok ;))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése